Welkom in Città Romana – Informatiemarkt

Proef de sfeer op 3 november

Het idee om Città Romana te herbestemmen tot een aantrekkelijke woonbuurt met een keur aan voorzieningen voor actieve senioren wordt door de doelgroep breed omarmd. Als we een lijn proberen te ontdekken in de vele reacties na onder meer de publicaties in het AD en EenVandaag dan is dat de behoefte om te wonen in een prachtige groene veilige omgeving waar ontmoetingen laagdrempelig zijn en waar je op jouw eigen manier ouder kunt worden.

Het Città Romana zoals wij dat voor ons zien is een attractieve woonomgeving waar genieten van het leven, betrokkenheid en een betekenisvol leven voorop staan. Hierover gaan we graag met u in gesprek. Wees welkom, en proef de sfeer van Città Romana tijdens de informatiemarkt op zaterdagmiddag 3 november tussen 13:00 en 16:00 uur. Die middag geven wij rondleidingen over het park, delen we onze toekomstvisie en nodigen u uit om daarop te reageren, ideeën te opperen en aan te geven hoe u denkt dat het wonen op Città Romana straks nog mooier kan worden. Uiteraard is er ook de mogelijkheid tot voorinschrijving voor een woning voor als we daadwerkelijk tot herbestemming kunnen overgaan. Die voorinschrijving is een algemene voorinschrijving die u tot niets verplicht, maar waarmee u t.z.t. wel eerder dan anderen wordt geïnformeerd over de beschikbaarheid van woningen.

Op de informatiemarkt komen de volgende onderwerpen aan bod
De stand van zaken t.a.v. de herbestemming
Toekomstdromen voor het park en de woningen
Wellness en zorg
Cultuur, natuur en recreatie
Sport en beweging
Duurzaamheid
Hellevoetsluis

Het maximum aantal deelnemers voor 3 november is bereikt. U kunt zich nog wel aanmelden voor de wachtlijst door hier te klikken

Hartelijke groet
Johan Janzen
Alex Sievers

5 antwoorden op “Welkom in Città Romana – Informatiemarkt”

 1. Wij zijn zeer geintereseerd in een voor-inschrijving voof een woning, echter zitten we tot begin december jn. Spanje. Kunt u ons desondanks inschrijven ?

 2. Beste Alex
  wij zitten ook in Spanje tot februari 2019 zou jij ons willen inschrijven
  bij de voorinschrijving anders zitten we er naast
  graag een bevestiging
  alvast bedankt
  Mw. Ada Smit

 3. beste alex,
  Helaas werk ik op 3 november had graag gekomen heb me al ingeschreven hoor graag als er nieuws is.
  met vriendelijke groet,
  John bijl

 4. Dit allemaal gelezen te hebben en geconstateerd dat er na bijna 4 jaar nog steeds geen duidelijkheid is over de toekomst van het park Citta Romana

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.